Benedicte Balke (26) blir den fjerde og siste vi har plukket ut til å bli en Lifeline Care-Mamma! Den oslobaserte regnskapsmedarbeideren er utdannet biolog, og har en grad i økonomi. Nå er hun gravid for første gang, og har termin i mars.

I starten var hun veldig plaget med kvalme, men formen har gradvis blitt bedre. Hun legger ikke skjul på at hun er spent på alle forandringene som kommer i tiden fremover.

– Jeg både gruer og gleder meg til veien videre! Å se magen vokser er veldig spennende. Har egentlig aldri vært typen som elsker barn egentlig, men merker hvor mye tankesettet har endret seg nå, forteller hun åpenhjertig.

Benedicte er glad i å være ute, og på fritiden både trener hun hund og konkurrerer litt. Hun hadde aldri hørt om Lifeline Care før hun meldte seg på, men nå ser hun frem til å lære masse nytt om å være gravid og bli foreldre.

– Jeg synes dette virker veldig kult, og skal bli gøy å være med på noe nytt! Å få snakket med for eksempel en hudterapeut blir interessant, for jeg oppdaget i starten av graviditeten at jeg fikk masse kviser. Og det har jeg ikke hatt siden jeg var 15-16 år, ler hun.

PS! Som en del av premien har alle deltakerene også vunnet et års gratis forbruk av Lifeline Care-produkter.

LIFELINE CARE-MAMMA
Vi følger fem flotte damer på veien til å bli mamma og under småbarnsperioden. De får personlig veiledning av blant annet personlig trener, ekspert på barneutstyr, apotek, ernæringsfysiolog, hudterapeut og fotograf. Hvem vet vel bedre hva man lurer på, en de som er gravide og mamma selv? Så deler vi selvfølgelig deres lærerike opplevelser med dere!