Mange kjenner seg nok igjen i å ha skapet fylt opp med kosttilskudd en har fått anbefalt. Men har du tenkt over hvor mye dette koster deg i måneden eller per dag?  

Ta et eksempel med omega-3, vitamin k og jerntabletter. Kjøper du disse tilskuddene hver for seg havner prislappen fort på over 450 kroner, eller 15 kroner dagen. Inkluderer du sink, selen og vitamin c i din daglige rutine blir prislappen fort langt høyere. For de som ønsker å følge norske helsemyndigheters daglige anbefalinger av næringsstoffer kan det være en god ide, for lommebokens skyld, å vurdere et komplett kosttilskudd. Lifeline Care Kvinne inneholder hele 21 vitaminer og mineraler, samt nattlysolje og omega-3. En måneds forbruk koster rundt 240 kroner, eller 8 kroner dagen. 

Få mest ut av inntaket 

I hvor stor grad kroppen klarer å ta opp næringsstoffer avhenger blant annet av samspillet mellom disse. Ulike vitaminer og mineraler kan slå positivt eller negativt ut på opptaket av hverandre. Visste du for eksempel at vitamin C bidrar til kroppens evne til å absorbere jern? Lifeline Care Kvinne er utviklet med hensyn til dette, i tillegg til å følge helsedirektoratets anbefalinger av næringsstoffer for kvinner. Det skal lønne seg å ta vare på egen helse. Derfor er Lifeline Care Kvinne er et alt-i-ett-produkt skreddersydd for optimalt inntak av ditt daglige behov, til under en tier per dag.

Har du lyst til å prøve Lifeline Care Kvinne? Bestill en gratis vareprøve her:

.

Lifeline Care KvinneBESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE
Vi betaler porto!