Et svangerskap er krevende for både kropp og sjel. Etter fødsel har kroppen behov for å restituere seg og det tar tid før kroppen vender tilbake til normalen. Tilførsel av næring via kosten er viktig i denne fasen og behovet for flere av de sentrale næringsstoffene øker faktisk i denne perioden. Lifeline Care Ammende er et ’alt-i-ett’ kosttilskudd som på trygg og enkel måte sikrer mor daglig tilførsel og opptak av de viktige vitaminene, mineralene og fettsyrene i Omega-3.

Etter svangerskapet dreies fokuset mer mot mor. Det daglige behovet for flere av de viktige næringsstoffene økes. Selv om du ikke ammer er det viktig å sørge for daglig tilførsel. Kroppen har behov for å fylle opp lagrene, samtidig ha tilstrekkelig med næring til å gå igjennom endringene kroppen skal igjennom. Kvinnekroppen har den fantastiske egenskapen å prioritere næring til det barnet via ammingen. Øker ikke mor tilførselen vil det ikke være nok til både mor og barn. Dette kan føre til underskudd på næring og på lengre sikt medføre mangelsykdommer. Kortsiktig vil et underskudd av de viktige næringsstoffene kunne føre til en lengre restitusjonstid, slapphet og andre større og mindre plager.

I veilederen ’Kosthold, ernæring og fysisk aktivitet’, utgitt av Helsedirektoratet, blir det presentert hvilke mengder av de ulike vitaminer, mineraler og Omega-3 kvinner anbefales i ammeperioden. Dette er hva Lifeline Care Ammende er bygget på. Produktet inneholder i tillegg nødvendige støttestoffer som sikrer kroppens evne til å ta opp og nyttiggjøre seg av de ulike næringsstoffene. Ferdige dagsdoser gjør det enkelt å holde oversikten og sikrer den daglige tilførselen på en enkel og trygg måte.

 

Lifeline Care Ammende får du på apoteket. Ønsker du å bestille en kostnadsfri og uforpliktende vareprøve – kan du gjøre det her >