Den 26 år gamle Oslo-jenta Evis Perdja blir vår tredje Lifeline Care-mamma denne høsten. Det er første gang hun skal bli mamma, og det er hun naturligvis veldig glad for. Starten på svangerskapet har vært nytt og uvant, som helt sikker mange andre førstegangsmødre kjenner seg igjen i.

– De første tre månedene har det vært litt tøft med masse blandede følelser i kroppen, men jeg er veldig spent på å få oppleve resten av svangerskapet. Det mest spennende med å være gravid er å se hvordan kroppen forandrer seg, og å få se et hjerte som banker og en liten baby på ultralyd. Det er er fantastisk, smiler hun.

Evis har ikke termin før i april, og nå ser hun frem til å delta som Lifeline Care-mamma. Produktene oppdaget hun gjennom kusinene sine, som hadde brukt kosttilskuddene da de var gravide.

– De var veldig fornøyde, og derfor ble jeg nysgjerrig på å prøve produktene også. Så å få bli med på dette er både kult og veldig spennende. Jeg har masse spørsmål om graviditet og leser om det hele tiden på internett, men det blir veldig fint å få møte eksperter og få riktige svar, avslutter hun.

PS! Som en del av premien har alle deltakerene også vunnet et års gratis forbruk av Lifeline Care-produkter.

LIFELINE CARE-MAMMA
Vi følger fire flotte damer på veien til å bli mamma og under småbarnsperioden. De får personlig veiledning av blant annet personlig trener, ekspert på barneutstyr, apotek, ernæringsfysiolog, hudterapeut og fotograf. Hvem vet vel bedre hva man lurer på, en de som er gravide og mamma selv? Så deler vi selvfølgelig deres lærerike opplevelser med dere!