[mt_section full=»no» style=»light» shadow=»no» paddingt=»40px» paddingb=»40px» bgusecolor=»yes» bgcolor=»FFBB00″ borderusecolor=»no» bordercolor=»» bguseimg=»no» bgimage=»» bgcover=»no» bgpos=»left top» bgrep=»repeat»]

Spørsmål 1
Hva er de viktigste og beste kildene til jern?
Riktig svar: Mat som kjøtt, fisk, og fugl, med høyt innhold av jern. Mye kan også dekkes gjennom korn, frukt, bær og grønnsaker.

Spørsmål 2
Jernbehovet øker under svangerskapet. Hvor mye mer behov for jern har man i forhold til før svangerskapet?
Riktig svar: Det dobbelte (50%)!

Spørsmål 3
I tillegg til å redusere tretthet og utmattelse, er det også flere grunner til at jern er viktig under svangerskapet. Hvilke av alternativene er jern ikke viktig for?
Riktig svar: Jern er viktig for fosterutvikling, morkake og økt produksjon av røde blodlegemer. Derimot ikke muskulatur og ledd, som derfor var riktig svar.

Spørsmål 4
Hvor mange dagsdoser inneholder én pakke Lifeline Care Gravid eller Ammende?
Riktig svar: 30 dagsdoser per pakke.

Spørsmål 5
Behov for jerntilskudd kan øke på grunn av økt væskevolum i kroppen, som gjør at blodet fortynnes. Hvor stor mengde jern mister kroppen i løpet av de ni månedene?
Riktig svar: 850 mikrogram

Spørsmål 6
Er det viktig å passe på å ikke få for mye jern for gravide og ammende?
Riktig svar: Ja, overskudd av jern kan ha skadelige effekter på mange av kroppens celler, blant annet på lever, nyrer og hjerne. Det anbefales at alle gravide får målt ferritinnivå (jernstatus) ved første svangerskapskontroll, for å finne ut om tilskudd er nødvendig.

Vil du bli tilsendt en helt gratis vareprøve?

Velg produkt og fyll inn adresse. Det koster ingenting og du bekrefter eller kjøper ingen ting. Produkter fra Lifeline Care får du utelukkende kjøpt på landets apotek og nettapotek.

[/mt_section]