Torsdag avslørte vi vår første deltaker, og i dag presenterer vi Maria Grande (30), vår andre nye Lifeline Care-Mamma! Av nesten 100 søkere er Maria en av fem som skal være med oss å få personlig veiledning av blant annet personlig trener, ekspert på barneutstyr, apotek, ernæringsfysiolog, hudterapeut og fotograf. Hun kommer fra Lier i Buskerud, og har termin allerede i februar.

– Det er første gang jeg er gravid, så alt er veldig spennende. Alle forandringene som skjer, og det å skulle bli kjent med et nytt menneske. Nå har jeg kommet så langt at jeg kjenner barnet så ofte, smiler Maria.

Lifeline Care oppdaget hun på apoteket, da hun skulle se hvilke tilskudd hun burde ta som gravid. Hun jobber til daglig i barnehage, så er vant til småbarn, men usikker på nyfødt-perioden. Nå ser hun frem til å delta som Lifeline Care-Mamma, og få svar på forskjellige ting hun lurer på underveis. Spesielt trening, som den sporty Lier-jenta er opptatt av.

– Det er generelt mye jeg lurer på knyttet til graviditeten min. Når vi skal møte en personlig trener blir det for eksempel fint å få svar på hvor lenge jeg kan fortsette å trene som jeg gjør nå. For jeg er litt usikker på om jeg gjør noe skadelig hvis jeg fortsetter med de vanlige øvelsene mine. Jeg er veldig spent på alt vi skal, avslutter Maria.

PS! Som en del av premien har alle deltakerene også vunnet et års gratis forbruk av Lifeline Care-produkter.

LIFELINE CARE-MAMMA
Vi følger fire flotte damer på veien til å bli mamma og under småbarnsperioden. De får personlig veiledning av blant annet personlig trener, ekspert på barneutstyr, apotek, ernæringsfysiolog, hudterapeut og fotograf. Hvem vet vel bedre hva man lurer på, en de som er gravide og mamma selv? Så deler vi selvfølgelig deres lærerike opplevelser med dere!