Når man blir eldre øker behovet for å pleie kropp og sørge for at du får alle de næringsstoffene som du trenger. Sørg for at din vitalitet blir bevart i alle livets ulike faser.

Behov for tilskudd av næringsstoffer kan oppstå i ulike perioder i livet, og det varierer individuelt. Allerede i 40-årene kan man merke at kroppen forandrer seg, fordi den gradvis produserer mindre østrogen og progesteron. Noen får symptomer på menopause og andre ikke. Alle har allikevel samme mål, å holde seg sunn, vital og frisk!

Å opprettholde variert og sunt kosthold, som sikrer at du får i deg sentrale vitaminer, mineraler og Omega-3, kan være en utfordring. Da kan man supplementere med tilskudd som tilfører kroppen riktige anbefalte mengder for kvinner, og som kan bidra med å opprettholde kroppens normale funksjoner.

De fleste kvinner ønsker også å bevare sunn hud, hår og negler.

Glød innenfra og utad
Man kan merke hudforandringer og at håret blir tynnere som en naturlig del av det å bli eldre. Biotin og selen bidrar til å opprettholde normal funksjon til hud, hår og negler.

Symptomer på menopause er blant annet humørsvingninger, tristhet og depresjon. Det finnes også faser i livet hvor man føler seg utmattet og trett, og da vil det være nødvendig å få i seg næringsstoffer som kan styrke din indre vitalitet. Vitamin C, sammen med jern, reduserer tretthet og utmattelse.

Det skal være enkelt
Det skal være enkelt og trygt å sørge for at kroppen din har det bra i alle faser i livet. KVINNE effektiviserer inntaket av viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer du trenger, med daglig tilpassede dagsdoser. I tillegg er sammensetningen gunstig for å optimalisere opptaket av det du trenger. Produktet er designet for ditt behov som kvinne og er tilpasset etter helsemyndighetenes anbefalinger.

KVINNE selges kun på apotek, og du kan enkelt bestille gratis vareprøve her. Vi betaler porto!


Lifeline Care Kvinne
BESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE
Vi betaler porto!