Lifeline Care KVINNE er et helt nytt, komplett kosttilskudd for kvinner i ulike faser av livet. De ferdige dagsdosene sørger for at du på en enkel og trygg måte får tilført både Omega-3, og de vitaminer og mineraler du trenger på én gang.

Sammensetningen er gjort spesielt med fokus på og i samsvar med helsemyndighetenes råd for kvinner, og inkluderer også ingredienser som er positivt for hud, hår og negler. Produktet selges kun på apotek.


HVA OG HVORFOR?
KVINNE inneholder en spesielt filtrert Omega-3, fri for miljøgifter og tungmetaller. OMEGA-3 består av de viktige fettsyrene som ikke produseres av kroppen selv, og må tilføres via den daglige kosten. Den konsentrerte fiskeoljen har et høyt innhold av fettsyrene DHA og EPA, som har flere positive innvirkninger på kroppens ulike funksjoner i alle aldre.

Du får også i deg de vitaminer og mineraler som inngår i de mengder som ernæringsanbefalingene angir for en voksen kvinne. Vitaminer er organiske stoffer som er viktig for ulike funksjoner i kroppen. Flere av de sentrale vitaminene produserer ikke kroppen selv og må tilføres via et sunt kosthold. Mineraler er grunnstoffer som er livsnødvendige i kostholdet og bidrar bl.a. til at kroppen kan nyttiggjøre seg vitaminene. Produktet inneholder også kalsium og D-vitamin tilpasset anbefalt daglig inntak for kvinner.

Lifeline Care Kvinne selges kun på apotek, og kan brukes av voksne og barn over tolv år.

Lifeline Care KvinneBESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE
Vi betaler porto!