Den første Lifeline Care-Mammaen vi har plukket ut er Tone Løken (35) fra Oppsal i Oslo, som har termin i april. Hun bor sammen med sin samboer og to barn, og venter nå barn nummer tre. Hun visste godt hva Lifeline Care var fra tidligere svangerskap.

– Jeg har tatt Lifeline Care Gravid før, så kjenner til produktene fra tidligere. Det startet med at jeg testet en prøvepakke, og likte at jeg fikk «alt i én» jeg trengte med Lifeline Care Gravid. Så slapp jeg å tenke noe mer på det. Jeg hadde bare gode verdier sist, så satser på at det holder seg nå også, smiler hun.

Tone har erfaring med å være gravid fra tidligere, og er den eldste deltakeren av de som har blitt valgt ut til å bli Lifeline Care-Mamma. Hun er glad i skog og mark, og ikke minst dyr.

– Det blir spennende å kanskje lære noe nytt. Jeg trives godt med å å gå gravid, både ultralyder og bevegelser. Eller så hadde jeg ikke gjort det tre ganger, sier hun.

PS! Som en del av premien har alle deltakerene også vunnet et års gratis forbruk av Lifeline Care-produkter.

LIFELINE CARE-MAMMA
Vi følger fire flotte damer på veien til å bli mamma og under småbarnsperioden. De får personlig veiledning av blant annet personlig trener, ekspert på barneutstyr, apotek, ernæringsfysiolog, hudterapeut og fotograf. Hvem vet vel bedre hva man lurer på, en de som er gravide og mamma selv? Så deler vi selvfølgelig deres lærerike opplevelser med dere!