Erfaringene med overgangsalderen er like ulike og unike som det vi kvinner er. Der noen av oss er så heldige å ha ingen eller milde symptomer, opplever andre større plager.

Visste du at noen kvinner opplever symptomer allerede ti år før de når menopause? Det kan være fysiske forandringer slik som hetetokter, uregelmessig menstruasjon, og det kan faktisk også påvirke humøret. For å håndtere endringene som skjer i denne fasen av livet, er det viktig å ta vare på helsen.

Spis bedre og tren litt

Det er lurt å sette av tid til seg selv, slik at vi kan fortsette å være sterke, sunne og vitale. Trening gir økt velvære, i tillegg til en rekke andre fysiske fordeler. Bevegelse er bra uansett, men behovet for styrketrening øker med alderen. Det reduserer faren for beinbrudd, gir bedre holdning og opprettholder forbrenningen.

Flere av symptomene på overgangsalder kan unngås eller dempes dersom man reduserer inntaket av koffein, alkohol eller sterkt krydret mat. Et sunt og variert kosthold er naturligvis også en viktig forutsetning.

Enklere med kosttilskudd

Det kan være en utfordring å opprettholde et optimalt kosthold som sørger for at du får i deg alt du trenger. Da kan kosttilskudd være til støtte. Med Lifeline Care Kvinne får du enkelt i deg de omega-3 og andre næringsstoffer som kan være med å bidra til å redusere tidlige symptomer.

Lifeline Care selges kun på apotek, og du kan enkelt bestille gratis vareprøve her. Vi betaler porto!

 

Lifeline Care Kvinne - Komplett alt-i-ett kosttilskudd med Omega-3, vitaminer og mineraler
Lifeline Care Kvinne – Komplett alt-i-ett kosttilskudd med Omega-3, vitaminer og mineraler


BESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE
Vi betaler porto!