Etter fødselen skal naturlig nok kroppen gjennom en ny fysisk forvandling. Kvinnens kropp omstiller seg til å overføre energi og næringsstoffer til det nyfødte barnet via morsmelken. Derfor er det veldig viktig for mor å tilføre seg alle nødvendige næringstoffer hver dag!

Under amming er det næringsstoffene til barnet som prioriteres via morsmelken. Mors lager tæres på, og man bør tilføre en økt mengde slik at både barnets og mors daglige behov dekkes. Dermed er raskere restitusjon et nøkkelord.

Hektisk hverdag
Når man ammer er et sunt kosthold ekstra viktig, og det er flere hensyn å ta. Man må sørge for å få i seg riktige mengder av alle anbefalte næringsstoffer og samtidig forholde seg til hva man kan og ikke kan spise.

Ulike forhold som kvalme, hektiske hverdager og tilgang til tilstrekkelig næringsrik mat er alle faktorer som kan bidra til å gjøre det utfordrende å få et tilstrekkelig daglig inntak kun via kostholdet. Da kan et kosttilskudd spesielt tilpasset disse fasene være en god løsning.

Hva må jeg få i meg?
Ammende får oftest ikke i seg tilstrekkelig med omega-3 og D-vitamin via kosten. Det er tidligere dokumentert (VKM) at fisk beskytter mot hjerte- og karsykdom, og bidrar positivt til utviklingen av nervesystemet hos foster og spedbarn. Det konkluderes med at norsk oppdrettsfisk er trygt å spise for gravide, men at oppdrettslaks inneholder mindre marine omega-3 fettsyrer enn ved forrige vurdering i 2006.

Vitaminer er organiske stoffer som kroppen ikke selv produserer og må derfor tilføres daglig for kroppens normale funksjon. Kalsium og D-vitamin er nødvendig for at barns benbygning skal vokse og utvikles normalt. Mineraler er grunnstoffer som er livsnødvendige i kostholdet og bidrar til at kroppen kan nyttiggjøre seg vitaminene.

LIFELINE CARE AMMENDE
Lifeline Care AMMENDE er en enkel og trygg måte å få i deg de anbefalte mengdene av vitaminer, mineraler og Omega-3. Ved amming er det næringsstoffene til barnet som prioriteres via morsmelken. Mors lager tæres på, og det er viktig å tilføre en økt mengde slik at både barnets og mors daglige behov dekkes.

I kosttilskuddet får man en spesielt tilpasset Omega-3 fiskeolje, filtrert helt fri for miljøgifter og tungmetaller, og de vitaminer og mineraler som inngår i de mengdene som de felles nordiske ernæringsanbefalingene angir for en ammende kvinne.

 

[mt_section full=»yes» style=»light» shadow=»no» paddingt=»40px» paddingb=»40px» bgusecolor=»yes» bgcolor=»FFBB00″ borderusecolor=»no» bordercolor=»» bguseimg=»no» bgimage=»» bgcover=»no» bgpos=»left top» bgrep=»repeat»]

knapp_gratis1

Bestill Lifeline Care og få tilsendt
en gratis vareprøve

Lifeline Care-produktene er utviklet av norske leger og farmasøyter med basis i anerkjent forskning og følger de norske og nordiske anbefalinger for gravide. Benytt sjansen og få tilsendt en prøve på et av kosttilskuddene fra Lifeline Care. Fyll ut skjemaet og vi sender deg en uforpliktende vareprøve.

[/mt_section]