Bli partner eller ha med Lifeline Care på eventer?

Lifeline Care sine mest populære produkter, gravid, ammende og barn.

Lifeline Care er åpen for nye samarbeid og deltakelse på ulike eventer! Vi setter pris på at du ser verdien av vår markedsledende serie for gravide og ammende samt andre kosttilskudd, og ønsker å dele kunnskap om de ulike fasene i livet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Lifeline Care sine mest populære produkter, gravid, ammende og barn.

Lifeline Care på eventer

Kontakt

Lifeline Care stiller gjerne opp som utstiller på event! Vi er engasjert over muligheten til å dele vår ekspertise om kosttilskudd rundt graviditet og amming, samt generelt kosttilskudd for voksne og barn.

Ulike arrangementer kan være fagdager, kongresser, seminarer og annet. Vi vil gjerne høre mer om dine kommende arrangementer og hvordan vi kan bidra til en god opplevelse for deltakerne.

Er du vår neste partner?

Lifeline Care er åpen for å utforske nye samarbeidsmuligheter! I dag samarbeider vi med Preglife, Tidsskrift for Jordmødre, og BAM Magasinet, samt våre engasjerte Lifeline Care Ambassadører, men vi er alltid på utkikk etter nye partnere.

Er du interessert i å være en del av laget, ønsker vi å høre mer om din organisasjon eller deg som enkeltperson og hvordan vi kan skape et godt samarbeid.

Ta kontakt så kan vi diskutere mulighetene sammen. 

Kontakt

Kontakt

Om du er interessert i et samarbeid med Lifeline Care, ta kontakt og fortell litt om organisasjonen/deg selv, hvorfor du er interessert i Lifeline Care, og hva slags type samarbeid du ser for deg. 

Contact Form

Telefon

+47 413 45 847

Adresse

Fridtjof Nansens Plass 9, 0160 Oslo

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

En mor smiler til sin lille baby

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt får du de siste nyhetene om Lifeline Care når det gjelder kampanjer, fagartikler, eksklusive tilbud og mye mer.

Du får også 10% rabatt på ett kjøp av produktene våre hos apotera.no!

Fra Instagram

3 favoritter 🤩

Ta vare på både deg selv og dine nærmeste i alle de ulike fasene av livet🧡 Vi i Lifeline Care ønsker å gjøre livet litt enklere med å bidra med viktige næringsstoffer for både store og små, så dere kan nyte hvert eneste øyeblikk🥰

Stikk innom ditt favoritt-apotek for mange fine tilbud på våre Lifeline Care produkter!

#lifelinecare #lifelinecaregravid #lifelinecareammende #lifelinecarebarn #forallelivetsøyeblikk
Å produsere nok morsmelk gjennom hele ammeperioden krever en god del energi. Faktisk så trenger fullammende mødre 500 kalorier ekstra hver eneste dag! 😳 Derfor er det viktig å tilføre kroppen nødvendige næringsstoffer som støtter ammingen, og samtidig dekker mors behov. 

Lifeline Care Ammende fyller opp lagrene med viktige vitaminer og mineraler for moren, som gir raskere restitusjon for mor og normal utvikling for barnet. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få i seg viktige næringsstoffer, men vi i Lifeline Care ønsker å gjøre hverdagen litt enklere for deg🧡

#lifelinecare #lifelinecareammende
Som kommende mamma er det ikke bare deg å tenke på, men også den lille i magen🤰🏼 Derfor er det ekstra viktig å få i seg viktige næringsstoffer gjennom hele svangerskapet så både mor og barn skal ha det best mulig. Lifeline Care Gravid sørger for tilførsel av disse næringsstoffene, på en trygg og enkel måte. Og dere, ja den inneholder folsyre🫶🏼

Bruker du Lifeline Care Gravid?

Du finner oss på ditt nærmeste apotek, både fysisk og på nett!
#lifelinecare #lifelinecaregravid

Lifeline Care kan kjøpes hos