Spørsmål og svar

Her har vi samlet et utvalg av ofte stilte spørsmål fra våre kunder. Vi oppfordrer til å bruke informasjonen som en generell veiledning av Lifeline Care produktene, og ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning.

Produktspørsmål

De vanligste produktrelaterte spørsmålene om Lifeline Care finner du svar på her.

Det anbefales å begynne med Lifeline Care Gravid fra du planlegger graviditeten og ut hele svangerskapet, og det kan bidra med unnfangelse og bidra til et normalt svangerskap.

Det anbefales at du går over fra Lifeline Care Gravid til produktet Lifeline Care Ammende rett etter fødsel og bruker det ut hele ammeperioden. Du kan bruke produktet uavhengig av om du ammer eller ikke.

Det er ulike ernæringsanbefalinger før, under og etter svangerskapet. Lifeline Care Gravid er utviklet for å støtte fosterets utvikling under graviditeten, mens Lifeline Care Ammende bidrar til morens restitusjon etter fødsel og støtter ammingen.

Produktet kan benyttes av kvinner som ikke planlegger graviditet eller er i svangerskaps- eller ammeperiode. Kosttilskuddet følger helsemyndighetenes ernæringsanbefalinger for kvinner i denne fasen av livet.

Ingrediensspørsmål

Har du spørsmål om ingrediensene i produktene våre, kan du finne svar her.

DHA og EPA er to typer Omega-3 fettsyrer som har dokumenterte helseeffekter. De bidrar til normal hjernefunksjon, syn og hjertehelse. Disse fettsyrene finnes naturlig i fet fisk og alger.

Det anbefales å ta folat fra man planlegger graviditet og ut hele svangerskapet, da folat bidrar til å redusere risikoen for nevralrørsdefekter hos fosteret.

Vitamin D opprettholder normalt nivå av kalsium og fosfor i kroppen, som styrker skjelettet og tennene. Dette reduserer risikoen for beinskjørhet. Vitamin D bidrar også til å opprettholde et godt immunforsvar og normal celledeling.

Generelle spørsmål

Generelle spørsmål om Lifeline Care produktene kan du finne svar på her.

Lifeline Care selges utelukkende gjennom apotek, da apotekene har strenge krav til sikkerhet. Apotekansatte har nødvendig kompetanse til å veilede og gi råd basert på ditt individuelle behov.

Om du er usikker på om ingredienser i våre produkter kan være problematiske å ta sammen med dine legemidler, anbefaler vi å ta kontakt med lege eller helsepersonell.

For produktene Gravid, Ammende og Kvinne trenger du ikke ekstra kosttilskudd, med mindre du har spesielle behov. Vi anbefaler å kontakte lege eller helsepersonell om du er usikker.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt under «Spørsmål og svar» eller på produktsidene, kan du kontakte oss på post@lifelinecare.no.

Lifeline Care kan kjøpes hos