Personvernserklæring

Retningslinjer for personvern hos Lifeline Care

Lifeline Pharma AS, org.nr: 945 808 217, Fridtjof Nansens Plass 9, 0160 Oslo, er behandlingsansvarlig av de personopplysningene du legger igjen når du registrerer deg på nyhetsbrev eller lignende. Vi håndterer dine personopplysninger i tråd med Personopplysningsloven.

For spørsmål utover denne siden, kan du kontakte oss på post@lifelinecare.no.

Hvilke personopplysninger behandles?

Når du er inne på nettsiden, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Vi lagrer kun informasjon som er nødvendig for å kunne betjene våre forpliktelser i henhold til inngåtte avtaler. Opplysninger vi kan trenge er navn, telefonnummer og e-post.

For å behandle dine personopplysninger, trenger vi et samtykke fra deg.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Opplysningene brukes først og fremst ved påmelding til nyhetsbrev og markedsføring, kundeundersøkelser og statistikk.

Vi utleverer aldri dine personopplysninger til en tredjepart for bruk av informasjon til andre formål enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi sikrer at dine personlige data er beskyttet når de sendes til betrodde samarbeidspartnere. Dine personopplysninger vil alltid bli behandlet konfidensielt.

Lagring og sletting av data, samt dine rettigheter

Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig i henhold til å utfylle våre plikter eller for å oppfylle bestemte lovkrav.

Det rettslige grunnlaget for å behandle dine personopplysninger er samtykke, og du kan når som helst trekke ditt samtykke.

Du har rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger, til å protestere mot direkte markedsføring, og at bestemte handlinger begrenses. Du har rett til innsyn og spørsmål om hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, samt få tilsendt hvilke opplysninger vi innehar om deg.

Hva er cookies og hvordan brukes de?

En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å gjenkjenne deg og huske visse opplysninger fra besøk til besøk. Den brukes til grunnleggende funksjonalitet, markedsføring, forbedringer og statistikk. Du kan kontrollere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.

Lifeline Care kan kjøpes hos