Spørsmål og svar om kosttilskudd for gravide

Når man går inn i en ny fase av livet, oppstår det ofte spørsmål og et behov for informasjon. For å gjøre overgangen litt enklere, har vi i Lifeline Care svart på de mest vanlige spørsmålene om graviditet og kosttilskudd.

 1. Når bør jeg begynne å ta kosttilskudd hvis jeg planlegger å bli gravid?
  Det anbefales å begynne å ta kosttilskudd med folat før du blir gravid for å støtte tidlig utvikling av fosteret. Du kan begynne med Lifeline Care Gravid fra du planlegger graviditeten og ut hele svangerskapet. 

 2. Hvorfor er kosttilskudd viktig for gravide kvinner?
  Kosttilskudd er viktige for gravide kvinner for å sikre tilstrekkelig inntak av nødvendige næringsstoffer som folat, jod, omega-3 og andre vitaminer og mineraler som er essensielle for både mors og barns helse under graviditeten.

 3. Hva er de spesifikke næringsstoffene gravide kvinner bør se etter i et kosttilskudd?
  Gravide kvinner bør se etter kosttilskudd som inneholder tilstrekkelige mengder folat, jod, omega-3-fettsyrer, vitaminer som vitamin D, vitamin C, og mineraler som kalsium og jern.

 4. Hvorfor er folat så viktig under graviditeten?
  Folat er essensielt for å støtte utviklingen av babyens nevralrør, som blir til babyens hjerne og ryggmarg. Tilstrekkelig inntak av folat reduserer risikoen for nevralrørsdefekter.

 5. Hva er fordelene med å velge et alt-i-ett kosttilskudd for gravide?
  Et alt-i-ett kosttilskudd som Lifeline Care Gravid gir en praktisk løsning ved å kombinere nødvendige næringsstoffer i ett produkt. Dette gjør det enklere for gravide kvinner å opprettholde en balansert diett gjennom hele svangerskapet.
Det anbefales å begynne med folat så fort du planlegger graviditet og ut hele svangerskapet.

6. Hvordan kan jeg være sikker på at jeg velger riktige kosttilskudd for mine behov under graviditeten?
Det er viktig å konsultere helsepersonell før du tar kosttilskudd under graviditeten. De kan gi personlig rådgivning basert på dine spesifikke behov og helsestatus.

7. Er det mulig å få alle nødvendige næringsstoffer gjennom kostholdet alene under graviditeten?
Selv om et balansert kosthold er ideelt, kan det være utfordrende å få tilstrekkelige mengder av alle nødvendige næringsstoffer gjennom mat alene. Kosttilskudd som Lifeline Care Gravid kan være en pålitelig måte å sikre riktig inntak av essensielle næringsstoffer.

8. Hva er forskjellen på et gravid-produkt og et mamma-produkt?
Ernæringsbehovene endrer seg betydelig før, under og etter svangerskapet, og det er avgjørende å tilpasse kostholdet for å møte disse unike behovene. Lifeline Care Gravid støtter fosterets utvikling under graviditeten, mens Lifeline Care Ammende bidrar til morens restitusjon etter fødsel og støtter ammingen.

9. Er det noen bivirkninger eller risiko forbundet med å ta kosttilskudd under graviditeten?
Generelt sett er kosttilskudd trygge når de tas som anvist. Likevel er det viktig å konsultere helsepersonell for å unngå overdosering og for å sikre at kosttilskuddene ikke interfererer med eventuelle eksisterende helseforhold eller medisiner.

Alt-i-étt kosttilskudd

Lifeline Care Gravid er et omfattende alt-i-ett kosttilskudd skapt spesifikt for å imøtekomme de spesielle ernæringsbehovene før og under svangerskapet. Dette kosttilskuddet er designet for å sikre optimal utvikling og vekst av det ufødte barnet, samtidig som det dekker de viktige næringsbehovene til den kommende moren gjennom hele graviditetsreisen. 

Det anbefales å begynne med Lifeline Care Gravid så fort man planlegger graviditet og ta det gjennom hele svangerskapet. Kosttilskuddet er viktig for å sikre normal utvikling og vekst av babyen i magen, samtidig som det dekker næringsbehovet til den kommende moren.

Lifeline Care Gravid inneholder viktige næringsstoffer som:

 • 400 mcg folsyre
 • Omega-3 med høyt innhold av DHA og EPA
 • Jod og jern

 

Lifeline Care Gravid inneholder de nordiske helsemyndigheters ernæringsanbefalinger for en gravid kvinne.

Relatert produkt

Lifeline Care Gravid er skreddersydd for disse spesifikke fasene i livet. Å bære frem et barn er en av livets vakreste opplevelser, men det å ta vare på seg selv i denne spennende og følelsesladde perioden kan være utfordrende. Lifeline Care kan bidra til å sikre at du får i deg akkurat det du trenger av næringsstoffer, slik at du kan nyte hvert eneste øyeblikk som kommer.

Lifeline Care sitt kosttilskudd for gravide
Lifeline Care Gravid er spesielt utviklet for deg som er gravid eller planlegger å bli gravid.

Relaterte artikler

Utforsk vårt utvalg av artikler om de ulike fasene i livet. Ta vare på helsen din med riktig ernæring og få nyttig innsikt for en sunn og balansert livsstil.

Forskjellen på kosttilskudd for gravide og ammende

Under graviditet og barseltid er næringsbehovet til både mor og barn avgjørende for optimal helse og utvikling. Imidlertid er det viktig å forstå at det er forskjeller mellom kosttilskudd som er designet spesifikt for gravide og de som er ment for ammende mødre. Å kjenne til disse forskjellene kan bidra til å sikre at både mor og barn får de riktige næringsstoffene i riktig mengde til rett tid.

Et par som holder rundt gravidmagen

Alt du og barnet ditt trenger av næringsstoffer

Å finne ut at du er gravid gir både en spennende og stressende følelse. Spennende fordi dette er starten på et nytt kapittel i livet med et nytt tilskudd til familien. Stressende fordi hele hverdagen endres. 

En nybakt mor holder en liten baby i armene

Disse næringsstoffene trenger du når du ammer

Å være en nybakt mor er fantastisk. Kanskje den beste følelsen i verden. Men selv oppi all lykken er det også krevende. Og slitsomt. Du har gått gjennom en fysisk anstrengende periode, og det er viktig å gi kroppen tilstrekkelig hvile og næringsstoffer for å restituere seg.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

En mor smiler til sin lille baby

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt får du de siste nyhetene om Lifeline Care når det gjelder kampanjer, fagartikler, eksklusive tilbud og mye mer.

Du får også 10% rabatt på ett kjøp av produktene våre hos apotera.no!

Fra Instagram

Vinn 6 måneders forbruk av ett valgfritt produkt🌟

I helgen skal vi være med på Babymessen, og i den anledning ønsker vi å kjøre i gang med en konkurranse! 

For å delta må du:
1. Like @lifelinecare på Instagram
2. Like dette bildet
3. Tagge en venn som burde vite om konkurransen

Vi trekker 2 heldige vinnere som hver vinner 6 måneders forbruk av ett valgfritt produkt på mandag 🧡

Lykke til!
3 favoritter 🤩

Ta vare på både deg selv og dine nærmeste i alle de ulike fasene av livet🧡 Vi i Lifeline Care ønsker å gjøre livet litt enklere med å bidra med viktige næringsstoffer for både store og små, så dere kan nyte hvert eneste øyeblikk🥰

Stikk innom ditt favoritt-apotek for mange fine tilbud på våre Lifeline Care produkter!

#lifelinecare #lifelinecaregravid #lifelinecareammende #lifelinecarebarn #forallelivetsøyeblikk

Lifeline Care kan kjøpes hos